Главная » 2013 » Август » 27 » Риторичні питання.....
15:24
Риторичні питання.....
Підводячи підсумки непростого для громади м. Києва дня 19 серпня 2013 року, виникають деякі питання.
Представники опозиції спромоглися лише на збори традиційного мітингу з традиційними «кричалками» та вибитим вікном в КМДА. Так широко анонсовувалося пікетування Київради, долучитися до якого закликали всіх мешканці міста, однак такі заклики, мабуть, не долетіли до голів опозиційних «УДАРу» та ВО «Свободи» В.Кличка та О.Тягнибока, котрі знайшли більш важливі для себе справи, ніж стати пліч о пліч з киянами, які на виборах 2012 року віддали більшість голосів за представників опозиційних сил. Однак були і «відповідальні» народні депутати, які на чолі з А.Яценюком прийшли «аж о 9:30» до КМДА, зламали вікно і довго позували та давали інтерв’ю на його фоні.
З іншого боку, представники влади, які ретельно підготувались до сесії Київради: з самого ранку депутати провладної більшості вже зайняли свої місця в сесійні залі, у т.ч. секретар – Г.Герега. Організовано провели брифінг, за регламентом о 10:00 год. почали сесію, проголосували всі питання і о 10:16 год. розійшлись. Все відбулось чітко, швидко, організовано.
Тож, виникає питання, невже лідери опозиції не змогли більш ретельно спланувати захід, до якого вони заздалегідь готувались, чи може їм вже зовсім не цікавий Київ?
Р.s.  Питання залишається відкритим…
Категория: Общество | Просмотров: 1705 | Добавил: kievrada | Теги: удар, опозіція, Свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 2
0  
2 pletcherxpp   (25.10.2015 17:04) [Материал]
ルイヴィトン 人気ブランドバッグ
業界最安值大挑戰!ヴィトン偽物財布送料無料,ヴィトン キャリーバッグ コピーは品質保証100%、最低の 価格の製品を提供することができます. ヴィトン スーパーコピー 財布,vuitton財布コピーランキング の古典と最新! 大特価!http://trulynolen.pt/images/top_cx.html 財布 レディース ブランド コピー
http://www.abcsetx.org/info/info.html ルイヴィトンスーパーコピー,ルイヴィトンバッグ コピー,ルイヴィトンコピー,スーパーコピーブランド ルイ·ヴィトン,スーパーコピー N級品。ルイビトン 財布スーパーコピー

0  
1 Drursebek   (25.05.2014 18:05) [Материал]
в сущности учу предпроектные работы газоснабжения на моем сайте http://proekt-gaz.ru/load/chertezhi_gazosnabzhenija/58 и вам рекомендую.

Имя *:
Email *:
Код *: